La Table Ronde

La Table Ronde samengevat

La Table Ronde heeft het volgende ter beschikking:


Gîte Guinevere (4 personen, 2 slaapvertrekken)
Huiskamer met haardkachel, openslaande tuindeuren naar authentiek betegeld terras met barbecue, woonkamer met tv en eethoek, gescheiden moderne nieuwe keuken met vaatwasser, badkamer met toilet, wastafel en douche. 1e verdieping: twee slaapkamers die met elkaar in verbinding staan (1 met tweepersoonsbed 160 cm breed en andere met 2 één persoonsbedden van 80 cm breed. Allen voorzien van kwaliteitsmatrassen.

Gîte Lanchelot (5 personen, 2 slaapkamers)

Huiskamer met openslaande tuindeuren naar authentiek betegeld terras met barbecue, woonkamer met tv en eethoek, open nieuwe modere keuken met vaatwasser, badkamer met toilet, wastafel en douche. 1e verdieping: twee slaapvertrekken (1 met tweepersoonsbed 160 cm breed en andere met 3 één persoonsbedden van 80 cm breed. Allen voorzien van kwaliteitsmatrassen.


Maison Arthur (6 personen, 2 slaapkamers)

Groot huis, met ruime woonkamer, tv en open keuken. Serre met haardkachel waarin een grote eettafel staat voor 12 personen. Glazen schuifdeuren naar het terras betegeld met authentieke tegels en een vaste barbecue aanwezig.
begane grond: Grote slaapkamer met 2 bedden van 80 cm breed, en 1 stapelbed met 2 bedden van 90 cm breed. (4 slaapplaatsen) allen voorzien van kwaliteitsmatrassen, aansluitend een badkamer met toilet, douche en wastafel
Onderhuis: Ruime slaapkamer met tweepersoonsbed van 160 cm breed voorzien van kwaliteitsmatrassen, aansluitend een badkamer met toilet, douche en wastafel, openslaande tuindeuren met uitzicht op het kastanjebos.


Chalet Morgan (5 personen, 2 slaapkamers)

Sfeervolle houten chalet gebouwd begin 2014
Huiskamer met direct toegang tot het verhoogde houten terras met uitzicht over het kastanjebos
Woonkamer met tv, eethoek en open keuken met vaatwasser. Badkamer met toilet, wastafel en douche. Twee slaapkamers (1 met tweepersoonsbed 160 cm breed en ander met stapelbed en 1 één persoonsbed). Allen voorzien van kwaliteitsmatrassen.


Uit eten bij La Table Ronde

Bijna elke dag kunt u op afspraak een menu bij ons bestellen. Op onze buitenkeukenterras midden in de tuin bedienen wij u graag. Ook is het mogelijk elke dag een heerlijk ontbijt bij uw vakantiehuis te laten bezorgen.

Overige

- Het zwembad met ligbedden is gemeenschappelijk toegankelijk en gratis

- Sauna  (open van september  t/m mei) tegen vergoeding en op aanvraag.

- Gratis gebruik van sportfaciliteiten bestaande uit diverse fitness apparatuur

- Buitenkeuken op gas op ons buitenkeukenterras gratis te gebruiken

- Voldoende parkeerplaatsen